A Magyar Nemzeti Bank június 23-án határozataival engedélyezte a Pannónia Életbiztosító Zrt. beolvadását a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-be, illetve a Pannónia Általános Biztosító Zrt. beolvadását a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-be.
Ezt követően június 30-án a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága bejegyezte a beolvadásokat.

A beolvadással a Pannónia Életbiztosító Zrt. megszűnt, vagyona a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-re, mint általános jogutódra szállt át, egyúttal a Pannónia Általános Biztosító Zrt. is megszűnt, vagyona a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-re, mint általános jogutódra száll át. Mind a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. mind pedig a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. változatlan társasági formában működik tovább, a tisztségviselők személye és a társaságok jegyzett tőkéje sem változott.


Tájékoztatjuk, hogy a lakásbiztosítások, a társasház biztosítások és a kötelező gépjármű felelősségbiztosítások 2017. július 1-vel állomány átruházás miatt az Aegon Biztosítóhoz kerülnek átadásra. A szerződések változatlan feltételekkel élnek tovább az Aegon Biztosítónál. Önöknek ezzel kapcsolatban további teendőjük nincs. Az Aegon biztosító hamarosan tájékoztatót küld a szerződés átvételéről. Kárbejelentéssel és egyéb ügyintézéssel az Aegon biztosító telefonos ügyfélszolgáltatát kereshetik a 06-1-477-4800-as telefonszámon munkaidőben.


KGFB 2017. TUDNIVALÓK


2017 augusztus 1-től friss híreinket a https://www.cigpannonia.hu/hirek oldalon találja.